REVI.DK / Revisionscentret Slagelse - godkendt revisor


Revisionscentret tilbyder et gratis revisormøde - vi har altid et par gode råd og et godt tilbud på bogføring, årsregnskab,  revision og rådgivning. Din revisor i Slagelse. 

Ring på 58580444 eller send en mail til jt@revi.dk hvis du vil booke et uforpligtende møde eller have en snak omkring regnskab, skat, moms eller opstart af virksomhed.

Revisionscentret i Slagelse er et kvalitetsgodkendt revisionsfirma, som hjælper personlige virksomheder og selskaber med alt fra bogføring af regnskabsbilag til opstilling og revision af årsregnskabet. Vi er underlagt lovpligtig efteruddannelse for godkendte revisorer og står altid inde for en effektiv og professionel skatte- og virksomhedsrådgivning.

Vi tilbyder et gratis uforpligtende revisormøde hvor vi med udgangspunkt i din virksomhed, kan fortælle dig, hvordan du nemmest og billigst får styr på regnskabet, og hvordan du får minimeret din betaling af skat og moms / optimeret dine fradrag.

Du kan også få et pristilbud. Mange bliver positivt overrasket over, hvad det behøver at koste at anvende en godkendt men effektiv revisor (En godkendt revisor er en kvalitetskontrolleret registreret eller autoriseret revisor).

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde eller en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, uanset hvor i landet du bor. Vi har praktiske løsninger på alle opgaver. 


Mail eller ring for et gratis revisormøde.


Mvh
Revisionscentret - Slagelse
Jesper Thygesen
registreret revisor, FDR

Mail:
jt@revi.dk

Tlf. 5858 0444
revisor slagelse, revisor ringsted, revisor sorø, revisor korsør, revisor næstved
http://www.alanya-villa.dk/