Revisionscentret - få et revisor tilbud - meget fornuftige revisor priser  
Hos os er du selv med til at bestemme prisen - Få en nem løsning på regnskabet og et godt revisor tilbud ! Revisionscentret - din revisor i Slagelse

med udgangspunkt i dine behov kan vi finde den optimale løsning på udarbejdelsen af dit regnskab. Du bestemmer hvor meget du selv vil lave af dit regnskab og herefter beregner vi en god pris på revisors arbejde.
 

Ring på 5858 0444 eller mail på jt@revi.dk  for et konkret og godt tilbud - du kan sagtens risikere at blive positivt overrasket.

Revisonsbranchen består af 3 slags revisorer. Almindelige revisorer, registrerede revisorer og statsautoriserede revisorer. De to sidste er offentligt godkendte revisorer og underlagt krav om efteruddannelse og kvalitetskontrol. En af disse to vil være det fornuftige valg, hvis du ønsker en grad af sikkerhed for, at din revisor ved, hvad han / hun snakker om.

Valget af revisortype / revisionsfirma har ofte indflydelse på revisorregningen . Statsautoriserede revisorer har ofte en højere timeløn end registrerede revisorer, men har til gengæld også nogle kompentencer omkring revision af store virksomheder (børsnoterede virksomheder).

Vi tilhører gruppen af registrerede revisorer og udfører opgaver og rådgivning for små og mellemstore virksomheder. Vores timeløn er som de fleste registrerede revisorer, men vi er til gengæld effektive og har altid kundens økonomi med i tankerne. Vi ser det som en opgave, at vi også er vores honorar værd i form af god rådgivning og sparet skat og moms m.v.

Vi vil meget gerne være mere konkrete - så kontakt os gerne for et tilbud.

Mail eller ring på:


Mail: jt@revi.dk

Tlf. 5858 0444