Lejebetingelser

Kontakt venligst udlejer for spørgsmål via e-mail i fanen "kontakt".

Lejebetingelser
Lejebetingelser og praktiske informationer vil fremgå af lejeaftalen. Nedenfor er vist et uddrag af betingelserne.

Der kan kun accepteres lejere, som er indstillet på, at området er for voksne personer / familier, som tilstræber ro og orden og forstår at behandle det lejede forsvarligt. Lejer skal være min. 25 år. Alkoholpræget "UngFest" er ikke tilladt i området. Til gengæld er det stedet, hvor du får den absolutte luksusferie med egen villa, private terrasser og egen pool.

Lejeperioden er fra lørdag kl.16 til lørdag kl.10. Alternativer kan evt. lade sig gøre ved forespørgsel.

Lejeaftale
Lejeaftalen bekræfter den indgåede aftale. Lejeaftalen omfatter det aftalte antal personer. Ejendommen må således ikke beboes af andre eller flere end det i aftalen anførte.   

Negativliste

Husdyr er ikke tilladt.
Rygning indendørs er ikke tilladt.
Alkoholpræget UngFest er ikke tilladt.


Rengøring
Den lejede bolig / ejendom skal renholdes af lejer under opholdet og skal afleveres i ryddelig stand. Rengøring under opholdet kan bestilles mod ekstrabetaling.  

Lejers ansvar
Lejer skal behandle det lejede forsvarligt. Lejer er ansvarlig overfor alt, hvad der forefindes i boligen i den lejede periode og er erstatningspligtig overfor alle forvoldte skader. Skader der opstår i lejeperioden, vil blive udbedret omgående, dog må der påregnes almindelig leveringstid. Der er ikke fra udlejers side tegnet forsikring, som dækker lejerens person eller ejendele i lejeperioden. Alt ophold i villaen, på villaens parcel og i poolen/jacuzzi er under eget ansvar.

Pool og Jacuzzi
Pool og jacuzzi kan forventes klargjort fra medio maj til medio oktober. Der er tilknyttet poolmand, som skal have adgang til poolområdet. 

Betalingsbetingelser
20 % ved accept af lejeaftale og 80 % senest 90 dage før afrejse. Afbestilling / tilbagebetaling er mulig jf. lejeaftalen.

Usædvanlige begivenheder  
Såfremt udlejningen og benyttelsen af villaen og anlæg ikke kan gennemføres eller vanskeliggøres som følge af omstændigheder / force majeure, der ikke kunne forudses ved aftalens indgåelse, er udlejer berettiget til at annullere aftalen. Lejer kan ikke gøre krav gældende.

Anja B Hansen 20.02.2022 15:01

Hi,

Where is the villa located? Alanya? How far from Alanya bazaar?

Regards Anja

| Svar

Nyeste kommentarer

11.09 | 10:34

så fjerne den dog

20.02 | 15:01

Hi,

Where is the villa located? Alanya? How far from Alanya bazaar?

Regards Anja

02.02 | 15:34

Hej

Vi er 10 Pers (6v og 4 b mellem 10-14 år) som søger en bolig fra den 2-7-22 til den 16-7-22. Er denne bolig ledig?

Vh Mette

02.06 | 09:49

Hvordan booker jeg og hvor finder jeg priserne?