Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Mette og Morten, d. 12-04-2020
Dejlig hus dernede, vi har brugt det i mange år efterhånden, så ville lige takke for mange gode stunder dernede....
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jan Aaron harding , d. 01-09-2018
Super
E-mail:
Skrevet af Lizette og Søren, d. 01-08-2016
Vi har for første gang lejet Jesper og families dejlige villa - skøn skandinavisk indretning - den skønneste udsigt over by og hav. Vi fik daglig besøg af Sadik som passede poolen og de smukke blomster. Sabban var vores privat chauffør lige fra afhentning i lufthavnen - til turen med tyrkisk morgenmad, frokost på flydende pavilloner ved floden mmm.
Vi nød hver en dag:-)
Kh fam. Ib og fam. Dørr
Skrevet af Vivi & Kim Holt, d. 16-09-2014
Vi har nu for 3 år i træk (1. gang 3 uger, 2. 3 uger og her i år 4 uge) lejet denne fantastiske villa af Jesper og vi må nok sige at vi har været fuld ud tilfreds. Jesper har været den perfekte udlejer og vi vil super gerne leje villaen af ham igen. Poolmanden Sadik er utrolig flink og hjælpsom og man kan altid hente hjælp hos ham hvis behovet skulle opstå. Vi kan så absolut kun tilslutte os det som mange andre har skrevet her og vi vil atter engang takke Jesper for denne mulighed.
E-mail:
Skrevet af Morten Blichfeld, d. 24-08-2014
Skrevet af Morten, d. 24.8.2014

Min familien (3 børn på 12,12 og 16 og 2 voksne) har haft fornøjelsen at, at leje Jespers villa i juli måned 2014. Vi kan fuldt ud tilslutte os ALLE kommentarerne i gæstebogen - Villaen er suveræn, flinke og hjælpsomme mennesker tilknyttet boligen, Jespers ærlighed og troværdighed. Jeg siger dette, fordi mange når de læser dette tænker: "kan det nu også passe"?, og jeg kan kun sige: "Ja, det passer". Villaen og dens beliggenhed er perfekt, og man kan kun få en god ferie ved at leje denne villa. Vi vil om muligt meget gerne leje villaen igen.
Morten, Lis, Joachim, Nicoline og Frederikke.
E-mail:
Skrevet af Mikkel, d. 14-10-2013
Tak for lån af den dejlige hus. Huset levede op til alle forventningerne og billederne. "pool området" er meget børnevenligt. Vores drenge på 3 og 4 år kunne selv komme op og i pga. den murede trappenedgang. Hvis jeg skal fremhæve en enkelt af detalje.
E-mail:
Skrevet af Lars, d. 12-05-2013
Billeder på en hjemmeside kan være taknemmelige. I det her tilfælde viste det sig heldigvis bare at være endnu bedre end billederne viser. Hold op for en lækker villa, der mangler bare ikke noget.
Super lækker pool og jazussi med en helt fantastisk udsigt. Tak til den venlige poolmand Sadik der altid var klar med hjælp, hvis der var brug for det. Også tak til Jesper for muligheden for at leje det lækre hus. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi vil benytte det. Hilsen Helle og Torben, Susanne og Lars
Skrevet af Mette, d. 24-09-2011
Jeg kan fuldt ud tilslutte mig ordene fra Claus - det var også vores oplevelse her i sensommeren 2011. At sove under åben himmel på terassen på 1. sal var en stor oplevelse; at ligge og nyde panoramaudsigten til byens varme lys og liv uden at kunne høre larmen, få lungerne fyldte af den lette lune bjergluft, høre cikadernes sang - det er ren energi. Gæstfriheden og hjertevarmen er også stor blandt bjergbønderne - vi fik flere lift ned til byen når vi stod og ventede på bussen som går lige udenfor døren. Det kan anbefales at benytte lokalbusserne; chauførrerne giver sig tid til at hjælpe dig med den rette bus og man kommer til steder man nok ikke lige ville have set. Tak Jesper for muligheden for at opleve det primitive landliv i de superlækre ferieomgivelser.
Skrevet af Claus, d. 10-08-2011
Ren forkælelse.

Velfungerende luksus. En vidunderlig udsigt. Skøn pool og skønt pool-område. Dejlig indretning. Masser af lys og luft. Og til en rimelig pris. Sådan oplevede vi i stikord Jespers villa i Alanya, hvor vi boede i en uge i sommeren 2011. Det lever bestemt op til billederne her på hjemmesiden.
Det hører også med, at Jesper er et hjælpsomt menneske, som i sine lejebetingelser også har lavet en indgående beskrivelse omkring alt det praktiske, herunder nyttige oplysninger om byen, indkøbsmuligheder, restauranter, kørevejledning og alt det tekniske omkring huset. Dertil er man godt hjulpet af både den lokale administrator, Sahin og ikke mindst den meget sympatiske poolmand, Sadik.
Det betyder altsammen, at man fra dag ét kan koncentrere sig om at holde ferie og nyde livet, helt deroppe ovenfor Alanya, hvorfra man kan se ud over Middelhavet og byen, mens man ligger i pool’en. Vi behøver næppe fortælle, at også vores to drenge på 9 og 16 elskede det.
Byen Alanya kan vi ikke sige noget kvalificeret om. For hver gang vi var nede i byen – og det var faktisk ikke mange gange – skyndte vi os altid tilbage til villa’en. For der var så skønt at være. Den villa er ren forkælelse.
Stor tak til dig, Jesper.
Fra Ann, Claus, Frederik og Mikkel

Nyeste kommentarer

11.09 | 10:34

så fjerne den dog

20.02 | 15:01

Hi,

Where is the villa located? Alanya? How far from Alanya bazaar?

Regards Anja

02.02 | 15:34

Hej

Vi er 10 Pers (6v og 4 b mellem 10-14 år) som søger en bolig fra den 2-7-22 til den 16-7-22. Er denne bolig ledig?

Vh Mette

02.06 | 09:49

Hvordan booker jeg og hvor finder jeg priserne?